Cosmetische acupunctuur

Een mooiere huid door acupunctuur!

Cosmetische acupunctuur is een nagenoeg pijnloze methode om de symptomen van het verouderingsproces te verminderen. Het helpt het verbeteren van de spierspanning en de doorbloeding van de huid en onderliggende weefsels. Rimpels, zwellingen, verkleuringen, zakkende oogleden, het uitzakken van de huid in het gezicht en hals verminderen aanmerkelijk.

Hoe werkt het?

Bij Cosmetische Acupunctuur worden er zeer dunne naaldjes in bepaalde gebieden van het gezicht en het lichaam ingebracht. Daarnaast brengen we minuscule naaldjes aan in de rimpels. Lokaal stimuleert dat de aanmaak van collageen. Hierdoor wordt de rimpel precies daar waar nodig van binnenuit opgevuld! Onderliggende lichamelijke zwaktes of verstoringen worden meebehandeld, veel mensen voelen zich na een behandeling vaak dan ook een stuk beter. De behandeling wordt afgesloten met een gezichtsmassage waarbij gebruik gemaakt wordt van speciaal uit China geïmporteerde etherische Oliën.

Over Cosmetische acupunctuur

Verschil met een Face Lift

Cosmetische Acupunctuur is geen vervanging voor cosmetische chirurgie. Het is een buitengewoon effectief alternatief. Acupunctuur is minder kostbaar dan cosmetische chirurgie, het is veilig, praktisch pijnloos, geen bijverschijnselen, of risico’s van vervormingen, of verlies van spiercontrole of tintelingen. Steeds meer beroemdheden laten zich met cosmetische acupunctuur behandelen in plaats van met botox. De nadelen en gevaren van botox zijn inmiddels namelijk algemeen bekend.

Goed om te weten

Per sessie zijn we ongeveer anderhalf tot twee uur bezig. Na 5 - 6 behandelingen zijn de effecten  meestal al duidelijk zichtbaar. Met ongeveer twaalf behandelingen zien de meesten er al snel  5 tot  10 jaar jonger uit.

Verzekering

De behandelingen worden door de meeste ziektekostenverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed bij een aanvullende verzekering. Lees meer over tarieven en de vergoedingen.