Acupunctuurpraktijk van der Togt bestaat 10 jaar kopie

Een decennium voorbij gevlogen...

Op 1 januari 2011 werd mijn acupunctuurpraktijk aan de Sweelincklaan feestelijk geopend. Daarvoor werkte ik al een aantal jaren mee in de praktijk van mijn vader, maar na de verbouwing van mijn garage tot praktijkruimte kon ik vlakbij huis aan de slag.

Inmiddels zijn we dus 10 jaar verder en in die tijd is er veel gebeurd. Ik heb mij verder kunnen bekwamen op mijn vakgebied en heb veel mensen met zeer uiteenlopende klachten mogen helpen. 

Veelzijdig

Om de grote variatie aan klachten te kunnen behandelen is een veelzijdige aanpak van belang. Variërend van pijn- tot overgangsklachten en van psycho-sociale problemen tot gezichtsverjonging. Eigenlijk alles wat met een disbalans in het lichaam te maken heeft komt voorbij. Het is echt heel dankbaar werk! 


Nieuwe website

Omdat ik deze mijlpaal niet ongemerkt voorbij wil laten gaan heb ik deze website helemaal opnieuw laten ontwikkelen. Ik ben zelf zeer tevreden met het resultaat. Wat vinden jullie ervan?

Een uitgestelde start van 2021

Het plan was om het nieuwe jaar met een leuke actie te beginnen, maar helaas moet ik tot 19 januari mijn praktijk gesloten houden voor acupunctuur en massagetherapie. De diverse beroepsverenigingen zijn nog wel bezig deze vergissing van de overheid terug te laten draaien, maar de uitkomst daarvan is nog ongewis. Jammer, want hierdoor wordt de rest van de zorg onnodig extra belast. 


Spreekuur

Creativiteit is noodzakelijk. Daarom kunt u vanaf 4 januari, zolang de lockdown nog duurt, langskomen op een spreekuur. Voor een symbolische bijdrage van 5 Euro kunt u in de praktijk op bezoek komen om over uw vraag of klacht te praten. Uiteraard op minimaal 1,5 meter afstand, de maatregelen van het RIVM in acht nemend. Bel, mail of app voor een afspraak. Tijdens dit gesprek bekijken we vrijblijvend in hoeverre acupunctuur een bijdrage kan leveren aan uw gezondheid. Zodra de situatie het dan weer toelaat, gaan we van start met een eventuele behandeling.

"In deze lastige tijd hoor ik vaak mensen praten over wat er allemaal niet meer kan. Zoek daarom naar de dingen die juist wèl mogelijk zijn en probeer daarop te focussen".